10% rabat

Regulamin Sklepu

Regulamin sklepu internetowego

CSN WYCIERACZKI Z KLASĄ

Sklep jest własnością firmy:

CSN WYCIERACZKI Z KLASĄ

z siedzibą

ul. Pińska 4d,

71-043 Szczecin,

NIP 852-117-10-56

Rejestracja klienta

Aby złożyć zamówienie należy wypełnić formularz rejestracyjny. Rejestracja będzie wymagała podania informacji, które zostaną wykorzystane wyłącznie przez sklep CSN do celów identyfikacji osób lub firm zamawiających towary oraz realizacji zamówień. Niezbędne do realizacji zamówienia będzie podanie adresu e-mail z uwagi na konieczność kontaktowania się z Państwem, m.in. w celu przekazania informacji o zamówieniu i przesyłce.

Ceny netto

Z uwagi na to, że nasi klienci to w 80% klienci biznesowi zdecydowaliśmy się podawać ceny w sklepie internetowych jak i na stronie głównej w wartościach netto. Do każdej ceny doliczany jest podatek VAT w wysokości 23 %. Każdy klient otrzymuje fakturę lub paragon jako dowód zakup. Przepraszamy klientów detalicznych za niedogodność.

Treść strony internetowej www.sklep.csn.pl i jej wszystkich podstron należy traktować jedynie jako zaproszenie do zawarcia umowy, w rozumieniu art. 71 Kodeksu Cywilnego, a nie jako wiążącą ofertę, co dotyczy wszelkich bez wyjątku oferowanych tam produktów.

Ceny widniejące na stronie internetowej Sklepu, jak również opisy produktów stanowią jedynie informację handlową, a nie ofertę w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Charakter wiążący - na potrzeby zawarcia konkretnej umowy - zyskują one dopiero z chwilą potwierdzenia zamówienia przez Sprzedającego.

Realizacja zamówienia

Przyjęcie zamówienia zostanie potwierdzone informacją zwrotną zawierającą listę zamówionych produktów oraz informację o terminie realizacji. Zamówienie będzie zrealizowane po potwierdzeniu zamówienia przez zamawiającego

Przygotowanie zamówienia oraz wysyłka zajmuje od 2 do 14 dni roboczych.

W przypadku braku zamówionych towarów lub sprowadzanych na zamówienie termin realizacji może wynieść do 30 dni, jednakże o tym fakcie klient będzie niezwłocznie powiadamiany. Realizacja zamówienia zostanie dokonana po akceptacji warunków przez klienta.  W przypadku realizacji zamówień częściowych opłata za pobranie płatna będzie tylko jeden raz .

Formy płatności i warunki dostawy

Zamówiony towar przesyłamy kurierem lub przesyłką priorytetową. Płatność z góry można dokonać na konto: CSN Wycieraczki z klasą, ul. Pińska 4d, 71-043 Szczecin nr rachunku:
ING BANK ŚLĄSKI 63 1050 1559 1000 0091 4672 4407
Wpłaty prosimy dokonywać po potwierdzeniu terminu realizacji.
Na życzenie wystawiamy fakturę PRO FORMA.

Koszty transportu.

Koszty transportu dla klientów, którzy dokonają zakupu za kwotę powyżej 500 zł netto:
• płatność przed wysyłką - TRANSPORT GRATIS
• płatność przy odbiorze - 9 zł netto + 23 % VAT

Koszty transportu dla klientów, którzy dokonają zakupu za kwotę poniżej 500 zł netto:
• płatność przed wysyłką - 19 zł netto + 23 % VAT
• płatność przy odbiorze - 19 zł netto + 9 zł netto za pobranie = 28 zł netto + 23 % VAT

Wysyłka za granicę kalkulowana jest indywidualnie.

Zwroty, reklamacje i gwarancja

• zwrotu zakupionego towaru można dokonać w ciągu 10 dni od daty odebrania przesyłki. (Dz. U. Nr 22, poz. 271. z dn. 2.03.2000).

Zwrotowi podlega wyłącznie towar nieużywany (nie noszący jakichkolwiek śladów używania).  Przesyłka ze zwracanym towarem musi zawierać dokument sprzedaży. Zwrot towaru odbywa się na koszt kupującego. Nie przyjmowane są zwroty produktów wykonywanych na wymiar.

• błędna realizacja zamówienia

W przypadku błędnej realizacji zamówienia z winy sklepu wszelkie koszty odesłania towaru i ponownej wysyłki ponosi sklep. Sklep nie przyjmuje przesyłek za pobraniem

• uszkodzenie w transporcie

W przypadku stwierdzenia uszkodzenia przesyłki podczas transportu, fakt ten należy obowiązkowo zgłosić przewoźnikowi i spisać w jego obecności protokół zniszczenia. Towar uszkodzony zostanie wymieniony na inny, pełnowartościowy, a jeśli będzie to już niemożliwe - pieniądze zostaną zwrócone klientowi.

• reklamacje

W przypadku stwierdzenia wad fabrycznych produktu prosimy o odesłanie go przesyłką pocztową lub kurierską wraz z otrzymanym dowodem sprzedaży i opisem przyczyn reklamacji.

• gwarancja

W zależności od produktów udzielamy gwarancji od 1 roku do 5 lat. Napraw gwarancyjnych dokonujemy na podstawie dowodu sprzedaży i podpisanej karty gwarancyjnej.

Instrukcja użytkowania produktów

Każdy klient otrzymuje wraz z dowodem zakupu instrukcję użytkowania produktów. W przypadku użytkowania produktu niezgodnie z jego przeznaczeniem w szczególności nie stosowanie zasad określonych w instrukcji może spowodować utratę gwarancji oraz nie uwzględnienie reklamacji.

Postanowienia końcowe

W sprawach nie uregulowanych niniejszym Regulaminem stosuje się właściwe przepisy Kodeksu Cywilnego.

W przypadku braku możliwości polubownego rozstrzygnięcia ewentualnych sporów, sprawa zostanie skierowana do Sądu właściwego dla siedziby sprzedającego.

Pytania i uwagi prosimy kierować na nasz adres info@csn.pl lub telefonicznie: 091 486 98 34

CSN wycieraczki z klasą. Oferujemy: wycieraczki aluminiowe, wycieraczki mosiężne, wycieraczki gumowe, wycieraczki tekstylne, wycieraczki logo.
Elegancka i praktyczna wycieraczka na wiele lat. CSN wycieraczki z klasą
Ciekawe strony: Portal mieszkańców gminy Kołbaskowo | umweltzone plakietki Niemcy, umweltzone | Opel |