10% rabat

Przelewy24
Płatności Przelewy24
Wysyłka i Zwroty

Formy płatności i warunki dostawy

Zamówiony towar przesyłamy kurierem lub przesyłką priorytetową. Przy zamówieniacj powyżej 500zł, przy płatności z góry za towar wysyłka towaru na terenie Polski jest bezpłatna. Wysyłka za granicę kalkulowana jest indywidualnie.

Płatność z góry można dokonać na konto: CSN Wycieraczki z klasą, ul. Pińska 4d, 71-043 Szczecin nr rachunku: ING BANK ŚLĄSKI 63 1050 1559 1000 0091 4672 4407

Wpłaty prosimy dokonywać po potwierdzeniu terminu realizacji.  Na życzenie wystawiamy fakturę PRO FORMA.

Przy wyborze płatności przy odbiorze Kupujący zapłaci dodatkową kwotę za tzw. pobranie w wysokości 9 zł netto + 23 % VAT

Zwroty, reklamacje i gwarancja

• zwrotu zakupionego towaru można dokonać w ciągu 10 dni od daty odebrania przesyłki. (Dz. U. Nr 22, poz. 271. z dn. 2.03.2000).

Zwrotowi podlega wyłącznie towar nieużywany (nie noszący jakichkolwiek śladów używania).  Przesyłka ze zwracanym towarem musi zawierać dokument sprzedaży. Zwrot towaru odbywa się na koszt kupującego. Nie przyjmowane są zwroty produktów wykonywanych na wymiar.

• błędna realizacja zamówienia

W przypadku błędnej realizacji zamówienia z winy sklepu wszelkie koszty odesłania towaru i ponownej wysyłki ponosi sklep. Sklep nie przyjmuje przesyłek za pobraniem

• uszkodzenie w transporcie

W przypadku stwierdzenia uszkodzenia przesyłki podczas transportu, fakt ten należy obowiązkowo zgłosić przewoźnikowi i spisać w jego obecności protokół zniszczenia. Towar uszkodzony zostanie wymieniony na inny, pełnowartościowy, a jeśli będzie to już niemożliwe - pieniądze zostaną zwrócone klientowi.

• reklamacje

W przypadku stwierdzenia wad fabrycznych produktu prosimy o odesłanie go przesyłką pocztową lub kurierską wraz z otrzymanym dowodem sprzedaży i opisem przyczyn reklamacji.

• gwarancja

W zależności od produktów udzielamy gwarancji od 1 roku do 5 lat. Napraw gwarancyjnych dokonujemy na podstawie dowodu sprzedaży i podpisanej karty gwarancyjnej.

CSN wycieraczki z klasą. Oferujemy: wycieraczki aluminiowe, wycieraczki mosiężne, wycieraczki gumowe, wycieraczki tekstylne, wycieraczki logo.
Elegancka i praktyczna wycieraczka na wiele lat. CSN wycieraczki z klasą
Ciekawe strony: Portal mieszkańców gminy Kołbaskowo | umweltzone plakietki Niemcy, umweltzone | Opel |